Altijd GRATIS VERZENDING naar Nederland ✓ Binnen 7 werkdagen in huis ✓ GRATIS VERRASSING boven de €50

Diamond painting babykamer

juli 11, 2020 2 leestijd in minuten

Het inrichten van een babykamer is een leuke en belangrijke klus. Wat moet je allemaal kopen en niet te vergeten, hoe zet je het zo handig mogelijk neer? Als je kleintje er eenmaal is wil je er toch liever niet achter komen dat je eerst een heel hindernisparcours af moet leggen om bij de luiers en de schone kleertjes te komen, terwijl je ook nog je kindje op je arm hebt. De pret begint dan ook pas echt als je alle benodigde spulletjes in huis hebt, zoals een commode, wiegje of ledikantje en een gemakkelijke stoel en je weet waar je alles neer wilt zetten. Maar nu komt het leuke gedeelte: het decoreren! Heb je wel eens gedacht aan vrolijke diamond paintings voor de babykamer?

diamond painting babykamer kinderkamer


Kies voor neutrale kleuren

Hoe verleidelijk zuurstokroze muren of een hemelsblauw plafond nu ook mogen lijken, waarschijnlijk ben je al na enkele maanden uitgekeken op deze kleuren. Bovendien heeft je kindje baat bij een rustige omgeving. Kies daarom liever voor zachte, rustgevende kleuren, zoals grijs- of bruintinten. Dat klinkt misschien niet zo aantrekkelijk, maar het wordt echt mooi als je vervolgens kleuraccenten aanbrengt met leuke decoraties, zoals diamond painting babykamer. Hiermee sla je twee vliegen in een klap: jij ontspant met je favoriete hobby diamond painting en tegelijkertijd maak je originele decoraties voor de kinderkamer.

diamond painting babykamer kinderkamer


Makkelijk te veranderen

Als je kiest voor een neutraal kleurenpalet, dan verander je eenvoudig de sfeer in de babykamer door het aanpassen van de accessoires. Met een kleine investering groeit de kamer als het ware met je kindje mee en pas je de babykamer eenvoudig aan, zodat je kleuter zich er ook happy voelt. Diamond Painting Fans heeft bijvoorbeeld ook stoere en grappige diamond painting stickers voor de kinderkamer en welk kind houdt er nu niet van de leuke karakters van Disney? Of neem eens een kijkje bij onze kleine diamond paintings.

diamond painting babykamer kinderkamer


Diamond paitning babykamer: ook een origineel cadeau

Als je zelf niet bezig bent met het inrichten van de babykamer, maar wel iemand kent die binnenkort mama of papa wordt, dan kun je nog steeds aan de slag met een diamond painting kinderkamer. Want deze diamond paintings zijn ook een persoonlijk en origineel cadeau, waar iedere (aanstaande) ouder blij mee zal zijn. 

Jouw creatie lijst je eenvoudig in en klaar is je presentje! Wij hebben diverse leuke diamond paintings voor de babykamer in ons assortiment of laat je creativiteit de vrije loop en ga freestylen

diamond painting babykamer kinderkamer


Laat een reactie achter

Alle reacties worden eerst goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden.


Ook in Diamond painting tips

Diamond painting voor beginners
Diamond painting voor beginners

augustus 14, 2020 2 leestijd in minuten

Diamond painting voor volwassenen
Diamond painting voor volwassenen

augustus 01, 2020 2 leestijd in minuten

Freestyle Diamond Painting
Freestyle Diamond Painting

juli 27, 2020 2 leestijd in minuten

WORD DIAMOND PANTING FAN EN SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAILLIJST!