Altijd GRATIS VERZENDING naar Nederland ✓ Binnen 2 werkdagen in huis ✓ GRATIS VERRASSING boven de €50

Diamond painting voor beginners

augustus 14, 2020 2 leestijd in minuten

Heb jij ook van die enthousiaste verhalen gehoord en gelezen over diamond painting en kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan? Dat kunnen we ons goed voorstellen, want het is een ontzettend leuke en creatieve hobby! Bovendien kan iedereen diamond painten, of je nu een van de vele diamond painting beginners bent, of het al jaren doet. In onze eerdere blog kon je al lezen wat diamond painting nu precies is, maar hoe begin je met diamond painting? En bestaat er zoiets als diamond painting voor beginners? We vertellen je er hier alles over!

diamond painting voor beginners

Begin met het uitkiezen van een mooi diamond painting starterspakket

Jouw nieuwe favoriete hobby begint bij het uitzoeken van een mooie diamond painting. In ons uitgebreide assortiment hebben we voor ieder wat wils, dus struin eens lekker door onze collecties. Er is niet zoiets als een speciale diamond painting voor beginners, maar om te kijken of deze hobby iets voor je is, kun je starten met een kleine diamond painting. Als je een diamond painting hebt besteld, heb je deze dankzij onze snelle verzending vaak binnen drie dagen in huis. Je kunt meteen aan de slag, want al onze diamond painting pakketten worden geleverd met alle benodigde accessoires, zoals steentjes, canvas, pen en wax. Ieder pakket is dus eigenlijk een diamond painting starterspakket.

diamond painting voor beginners

Diamond Painting voor beginners

Het moment is aangebroken: je gaat beginnen met je eerste diamond painting! Maak het diamond painting starterspakket voorzichtig open, zodat je het canvas of andere onderdelen niet beschadigd. Het kreukvrije canvas kan de neiging hebben om weer op te willen rollen, maar dit los je eenvoudig op door er bijvoorbeeld een tijdje een paar zware boeken op te leggen. Diamond painting beginners moeten vooral goed nadenken over waar ze hun diamond painting gaan maken. Kies voor een plek waar je rustig en lekker kunt zitten, het canvas plat neer kunt leggen, goede verlichting hebt en ruimte voor je bakje met diamonds en wax.

diamond painting voor beginners

Nu ben je echt klaar om te beginnen en te ervaren wat een heerlijk rustgevende hobby diamond painting is! Soms denken diamond painting beginners dat ze de painting in een keer af moeten maken, maar dat is niet het geval. Dankzij de dubbelzijdige folie kun je de painting gewoon afdekken, aan de kant leggen en er later mee verder gaan. Maar een waarschuwing vooraf: als je eenmaal begonnen bent met een diamond painting, kun je niet wachten om hem af te maken!

diamond painting voor beginners


Laat een reactie achter

Alle reacties worden eerst goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden.


Ook in Diamond painting tips

Diamond painting voor volwassenen
Diamond painting voor volwassenen

augustus 01, 2020 2 leestijd in minuten

Freestyle Diamond Painting
Freestyle Diamond Painting

juli 27, 2020 2 leestijd in minuten

Diamond painting babykamer
Diamond painting babykamer

juli 11, 2020 2 leestijd in minuten

WORD DIAMOND PANTING FAN EN SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAILLIJST!