Altijd GRATIS VERZENDING naar Nederland ✓ Binnen 2 werkdagen in huis ✓ GRATIS VERRASSING boven de €50

Diamond painting voor volwassenen

augustus 01, 2020 2 leestijd in minuten

Sommige mensen denken dat diamond painting alleen leuk voor kinderen is, maar niets is minder waar. Deze creatieve hobby wordt steeds populairder onder volwassenen en dat is heel begrijpelijk, want wat is er nu lekkerder dan mindful bezig zijn met een diamond painting voor volwassenen? Je komt helemaal tot rust als je werkt aan een diamond painting. En iedereen kan het! Een diamond painting pakket volwassenen bevat alle benodigdheden om direct te kunnen starten met jouw nieuwe, favoriete hobby. Want we garanderen je: als je eenmaal begonnen bent met een diamond painting volwassenen, dan kun je er geen genoeg van krijgen! Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, begin dan eens met een kleine diamond painting om te kijken of het iets voor je is. En waarschijnlijk ben je binnen no time zo verslingerd aan deze hobby, dat je binnen de kortste keren bezig bent met een uitdagende full diamond painting of een reproductie van een oude meester.

diamond painting volwassenen

Ontspan met een diamond painting volwassenen

We leven in een drukke tijd en je bent vaak met verschillende dingen tegelijk bezig. Je mail checken, terwijl je je ontbijt naar binnen werkt en nog even snel een presentatie voorbereiden, terwijl je met een half oog naar het journaal kijkt. Om te kunnen ontladen is het belangrijk om tijd voor jezelf in te ruimen en met je volle aandacht met iets bezig te zijn. En laat dat nu precies het geval zijn bij een diamond painting volwassenen. Om een mooi eindresultaat te krijgen, moet je goed opletten welke steentjes je waar moet plakken. In je hoofd is er daarom geen ruimte meer voor gedachten over wie de boodschappen gaat halen of hoe je dat lastige probleem op je werk moet oplossen. Nee, in plaats daarvan ben je heel wat uurtjes heerlijk creatief bezig met een diamond painting pakket volwassenen.

diamond painting volwassenen

Welke diamond painting voor volwassenen is jouw favoriet?

Natuurlijk hebben wij in ons assortiment diverse diamond paintings die kinderen erg leuk vinden om te maken, maar ook voor volwassenen hebben we vele mooie ontwerpen. Zo ben je heel wat uurtjes zoet met een mooi stilleven. En wat dacht je van een diamond painting van je favoriete dier, of een mooi landschap waar je heerlijk bij weg kunt dromen?

Het (letterlijk) schitterende eindresultaat geef je natuurlijk een mooi plekje in huis. Laat je ons weten welke diamond painting volwassenen jouw favoriet is?

diamond painting volwassenen

 


Laat een reactie achter

Alle reacties worden eerst goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden.


Ook in Diamond painting tips

Diamond painting voor beginners
Diamond painting voor beginners

augustus 14, 2020 2 leestijd in minuten

Freestyle Diamond Painting
Freestyle Diamond Painting

juli 27, 2020 2 leestijd in minuten

Diamond painting babykamer
Diamond painting babykamer

juli 11, 2020 2 leestijd in minuten

WORD DIAMOND PANTING FAN EN SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAILLIJST!