Altijd GRATIS VERZENDING naar Nederland ✓ Binnen 2 werkdagen in huis ✓ GRATIS VERRASSING boven de €50

Freestyle Diamond Painting

juli 27, 2020 2 leestijd in minuten

Bekijk onderaan de pagina de video voor meer informatie.

Nadat je diamond painting klaar is, heb je altijd nog steentjes over. Dat is ook logisch, want wij leveren al onze diamond painting pakketten met 20 procent extra steentjes. Wij begrijpen namelijk dat er niets vervelender is dan dat je jouw kunstwerk niet af kunt maken. Maar wat kun je nu doen met die diamond painting overgebleven steentjes? Gelukkig heel veel! Je kunt bijvoorbeeld een doe het zelf diamond painting maken of een diamond painting op hout of textiel. Dit noemen wij freestyle diamond painting. Laat je fantasie maar de vrije loop!

Wat te doen met overgebleven steentjes diamond painting?

Als je al diverse diamond paintings hebt gemaakt, dan heb je waarschijnlijk veel steentjes over in allerlei kleuren. Gooi deze steentjes niet weg, maar ga aan de slag met een doe het zelf diamond painting! In ons assortiment hebben wij stof met en zonder gridpatroon en lijm, waar je jouw eigen ontwerp op kunt maken. Als je kiest voor de stof zonder gridpatroon en lijm, dan heb je meer vrijheid om je eigen ontwerp te maken. Je hebt dan nog wel een speciale lijm nodig. Het leuke is dat je deze lijm ook kunt gebruiken op allerlei andere oppervlaktes, zoals hout, metaal, glas, textiel en geglazuurde ondergronden. Je kunt dus bijna overal een diamond painting van maken! De lijm is wit, maar droogt transparant op, zodat je er niets meer van ziet.

 

  freestyle diamond painting met lijm freestyle diamond painting met lijm en kwast freestyle diamond painting lijm droogt transparant op

 

Maak eens een diamond painting op hout!

Wil je een persoonlijk cadeau voor iemand maken, of wil je schitterende decoraties creëren voor je huis? Het kan allemaal met freestyle diamond painting. In plaats van een standaard canvasdoek, kun je bijvoorbeeld hout als ondergrond gebruiken voor jouw ontwerp en je hebt meteen een unieke accessoire. En wat dacht je van een leuk diamond painting t-shirt met jouw eigen design? Of personaliseer je stoffen gympen met diamonds! Voor een kinderkamer is het ook leuk om een schattig ontwerp of een lieve tekst op het raam of het behang te painten. En bloempotten en vazen maak je helemaal origineel met jouw eigen diamond painting.

 

Extra steentjes nodig?

Heb je toch niet genoeg diamond painting overgebleven steentjes voor jouw freestyle painting, of ontbreekt er nog een kleur? Wij hebben meer dan 450 kleuren in ons assortiment! En onze sample pakketten met vijf verschillende kleuren zijn heel handig als je paintings binnen een bepaald thema wilt maken, bijvoorbeeld Kerstmis. Mocht je nog een pen of wax nodig hebben, bestel dan onze starterskit. Heb jij nog originele ideeën voor freestyle diamond paintings? Laat het ons weten onderin de comments, zodat je anderen kunt inspireren!

Enthousiast? Klik op de link voor ons assortiment met alle freestyle accessoires.

Voor nog meer informatie over alle mogelijkheden van freestyle diamond painting, bekijk dan de video hieronder.

 


Laat een reactie achter

Alle reacties worden eerst goedgekeurd voordat ze gepubliceerd worden.


Ook in Diamond painting tips

Diamond painting voor beginners
Diamond painting voor beginners

augustus 14, 2020 2 leestijd in minuten

Diamond painting voor volwassenen
Diamond painting voor volwassenen

augustus 01, 2020 2 leestijd in minuten

Diamond painting babykamer
Diamond painting babykamer

juli 11, 2020 2 leestijd in minuten

WORD DIAMOND PANTING FAN EN SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAILLIJST!