Altijd GRATIS VERZENDING naar Nederland ✓ Binnen 2 werkdagen in huis ✓ GRATIS VERRASSING boven de €50

Diamond Painting Kleurenkaart

Bij Diamond Painting Fans willen wij graag het allerbeste voor onze klanten. Dit doen wij door het aanbieden van een uitgebreid assortiment aan hoge kwaliteit producten. De producten zijn van 's werelds premium leverancier van diamond paintings, namelijk Diamond Dotz. Dit merk gebruikt een eigen kleurensysteem voor losse steentjes voor diamond paintings. Concurrerende merken hebben vaak dezelfde kleuren steentjes, maar deze worden anders genoemd. Ben jij gewend om met een ander merk te werken en wil je graag je losse steentjes bij ons bestellen? Dan hebben wij een handige omzettabel voor je.


Kleurenkaart diamond painting downloaden

De kleurenkaart met diamond painting kleurcodes is te bereiken via de link hieronder. Wanneer je op de pagina bent, kun je deze kleurenkaart downloaden door er met je rechtermuisknop op te klikken en op ‘Opslaan als’ te drukken. Sla dit schema op een handige plek op, zodat je het gemakkelijk terug kunt vinden tijden het diamond painten. Ook is het handig om je diamond painting kleurenkaart uit te printen en naast je te houden bij het uitzoeken van je bestelling.

Een tip: je kunt zoeken op kleurcode door CTRL + F tegelijkertijd in te toetsen op je toetsenbord. Begin vervolgens met typen en het bestand zal de overeenkomende tekens laten oplichten. Als je hulp nodig hebt bij het uitzoeken van de juiste kleur, dan staan wij altijd voor je klaar!

Link naar diamond painting kleurenkaartDMC kleurenkaart diamond painting

Andere merken maken gebruik van een ander kleursysteem, dit zijn vaak DMC kleuren. DMC kleuren worden veelal gebruikt in de hobbyniche. Zo kom je ze bijvoorbeeld tegen wanneer je werkt met borduurgaren. Er zijn veel DMC kleuren beschikbaar en bij voor DMC kleur hebben wij dan ook kleur in ons assortiment. Zo staat niets jou in de weg om fantastische creaties te maken, waar en wanneer jij maar wilt! 


Diamond painting kleuren

De losse steentjes van Diamond Painting Fans zijn van hoge kwaliteit en zijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar. In ons uitgebreide assortiment hebben wij meer dan 450+ diamond painting kleuren voor jou in de aanbieding. Elk diamond painting pakket wordt standaard geleverd inclusief steentjes, maar mocht jij nou extra steentjes willen bestellen dan kan dit altijd! Een leuk alternatief wat je met losse diamond painting steentjes kunt doen is freestyle diamond painting.

Freestyle diamond painting houdt in dat je met onze speciale lijm op welk oppervlak dan ook je eigen (mini) diamond painting maakt. Dit kan bijvoorbeeld op hout, glas, metaal en textiel. Breng de lijm bijvoorbeeld aan op een houten doosje en wanneer de lijm transparant is opgedroogd kun een leuk eigen sieradendoosje maken. Maak een keuze uit onze geweldige diamond painting kleuren en maak je eigen creatieve ontwerp. Bekijk hier alle diamond painting accessoires om zelf mee te diamond painten.


freestyle diamond painting
 

WORD DIAMOND PANTING FAN EN SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAILLIJST!