Altijd GRATIS VERZENDING naar Nederland ✓ Binnen 2 werkdagen in huis ✓ GRATIS VERRASSING boven de €50

Diamond Dotz, wat is dat?

Diamond Dotz is het merk dat wij bij Diamond painting Fans verkopen! Alle diamond paintings in onze webshop zijn geproduceerd door het Europese merk Diamond Dotz. Daarnaast zijn ook al onze overige producten zoals de accessoires en goodies van dit merk. 

Waarom DIAMOND DOTZ?

✓ Veiligheid

Bij Diamond Painting Fans willen wij alleen het beste voor onze klanten, het is voor ons dus erg belangrijk dat wij producten aanbieden van een goede kwaliteit zijn.
Diamond Dotz is ‘s werelds premium leverancier van diamond paintings en is dus een absoluut A-merk.
In tegenstelling tot veel andere diamond paintings, die rechtstreeks vanuit Azië worden geïmporteerd, zijn onze diamond paintings uitgebreid getest op veiligheid en op gebruiksvriendelijkheid. 
Van de grootste diamond painting tot aan het laatste losse steentje… alles is getest! 
Alle producten in onze webshop zijn dan ook gemarkeerd zijn met een CE certificaat, wat betekent dat de producten voldoen aan alle vastgestelde veiligheidsregels van de Europese Unie. 

✓ Kwaliteit 

De designs 
Elk ontwerp is met veel aandacht ontworpen door de designers van Diamond Dotz.
Hierdoor weten zij precies hoe het eindresultaat eruit komt te zien, lang voordat jij bent begonnen met je kunstwerk!
Alle ontwerpen zijn eigendom van Diamond Dotz of ze zijn voorzien van een licentie voor gebruik over de hele wereld.
Ook onze Disney diamond paintings vallen hieronder, wij kunnen dus met trots zeggen dat onze diamond paintings zijn goedgekeurd door Disney zelf!
Om deze reden mogen wij de naam Disney ook gebruiken, dit kun je ook terugvinden op onze verpakkingen. 

De steentjes
Alle steentjes van Diamond Dotz zijn 2.8mm groot en gemaakt volgens strenge regels en van hoogwaardige grondstoffen. De steentjes zijn gepatenteerd, dus helemaal uniek en eigendom van Diamond Dotz.
De diamonds hebben 13 verschillende oppervlakken, dit zorgt voor een spectaculair effect wanneer het licht op de steentjes reflecteert. 
De steentjes van Diamond Dotz zijn uniek en reflecteren het licht veel meer dan de steentjes van de concurrenten.
Door dit effect ben je gegarandeerd van een adembenemend eindresultaat! 

Het canvas
De basis van jouw diamond painting is het canvas, dit is de ondergrond van jouw kunstwerk.
Het is daarom erg belangrijk dat het canvas topkwaliteit is zodat jouw kunstwerk niet verloren gaat wanneer de tijd verstrijkt.

Het canvas van onze diamond paintings is gemaakt van 100% geweven polyester. De stof is stevig en is gemaakt van zeer hoge kwaliteit.
Daarnaast is de stof kreukvrij en stevig genoeg om het gewicht van alle steentjes te dragen, zelfs voor de grootste diamond paintings is dit geen probleem.
Concurrerende producten gebruiken vaak een slechte kwaliteit vinyl of een meerlaagse synthetische stof, hierdoor zitten er vaak kreukels in die er niet uitgaan en gaat het eindresultaat snel verloren.

De Lijm
De lijm van Diamond Dotz is gemaakt door experts in de industrie en is speciaal ontworpen voor het diamond painten! De steentjes vallen dus nooit van het canvas af, ook niet bij de grootste diamond paintings.
Bij concurrerende producten is dit een veel voorkomend probleem, de steentjes vallen er na een tijdje af. Om dit te voorkomen moeten de diamond paintings dan ingelijst worden of gelakt worden.
Dit is bij ons dus niet het geval!

De print
Voor het bedrukken van de diamond paintings gebruikt Diamond Dotz een hightech printtechnologie die ervoor zorgt dat de designs prachtig worden weergegeven op het canvas.
De bedrukking is permanent, kleurvast en krasvast! En dit allemaal met niet-giftige, milieuvriendelijke inkten.

  

WORD DIAMOND PANTING FAN EN SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAILLIJST!