Altijd GRATIS VERZENDING naar Nederland ✓ Binnen 2 werkdagen in huis ✓ GRATIS VERRASSING boven de €50

Tevredenheidsgarantie

Bij Diamond Painting Fans gaan wij altijd voor de beste kwaliteit. Dit vind je terug in onze producten, levering en klantenservice. Om onze klanten deze kwaliteit te kunnen garanderen, hebben wij er voor gekozen om samen te werken met een wereldwijd A-merk. Het samenwerken met een A-merk komt voor jou als klant met heel veel voordelen. Deze voordelen hebben wij voor jou op een rijtje gezet, je leest alles op deze pagina.

 

diamond painting woonkamer diamond painting bloemen diamond painting fans

Ontwerp

Elk Diamond Dotz design wordt zorgvuldig ontworpen door één van hun getalenteerde ontwerpers. Dit betekent dat er voor het maken van de diamond painting designs geen afbeeldingen worden gescand via een pixel-programma. Alle afbeeldingen die op onze website en social media kanalen vertoond worden van de producten, zijn de afgewerkte, 'gediamond painte' resultaten. Het laat niet de originele afbeelding zien. Dit betekent dat je precies weet hoe het eindresultaat er uit gaat zien voor je begint.

Copyright

Alle ontwerpen zijn dan ook eigendom van Diamond Dotz of vallen onder een licentierecht dat Diamond Dotz heeft. Er worden voor de producten geen afbeeldingen gebruikt waar Diamond Dotz geen recht op heeft. Wij van Diamond Painting Fans hebben opgemerkt dat andere merken hier niet altijd even goed op letten. Zo zijn er veel merken die bijvoorbeeld Disney diamond paintings, Harry Potter diamond paintings, of andere superhelden diamond painting verkopen, terwijl zij hier de rechten niet voor hebben. Wij raden altijd aan om bij een partij te kopen waarvan je zeker weet dat zij het product ook echt mogen verkopen! Daarbij is het goed om te weten dat Diamond Dotz patent heeft op alles wat zij produceren, van het ontwerp, tot de kleefstof op het canvas.

Veiligheid

Elk onderdeel in de diamond painting pakketten is getest en onafhankelijk gecertificeerd volgens de Amerikaanse en Europese-regelgeving. Dat betekent dat de Diamond Dotz pakketten zijn gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteitsmaterialen en veilig zijn om te gebruiken. De producten die wij verkopen zijn gemarkeerd met het CE-keurmerk. Dit is een Europees kenmerk dat inhoud dat het product in EEA (European Economic Aera) verkocht mag worden en dat het aan bepaalde veiligheids-, gezondheids- en milieueisen voldoet. Ook op dit gebied hebben wij gemerkt dat andere merken hier nalatig in zijn.

Kwaliteitsgarantie

De Diamond Dotz steentjes zijn gemaakt volgens strenge specificaties. De premium luxe 2,8 mm epoxyhars steentjes zijn gemaakt van eerste klas grondstoffen. Het steentje heeft 13 verschillende facetten die licht reflecteren en zorgen voor een spectaculair resultaat. Hierin blinkt Diamond Dotz uit en overschitteren zij de concurrent.

Het canvas is een zwaar, 100% polyesterweefsel van hoge kwaliteit dat is ontworpen om vouwsporen te weerstaan. Wij kunnen je verzekeren dat het canvas kreukvrij is. Zelfs met reeds geplakte diamonds kun je het canvas verfrommelen, zonder enige afbreuk van het resultaat. Het canvas is sterk genoeg om het gewicht van de steentjes zonder enig probleem te dragen, zelfs bij grote designs. Daarbij is het canvas perfect voor afwerking en om in te lijsten.

De kleefstof die op het canvas zit is een gepatenteerde en hightech formule. Deze formule is ontwikkeld foor experts uit de industrie, specifiek voor Diamond Dotz. De steentjes vallen niet van het canvas af en de lijm maakt het diamond painting eenvoudig.

De afdrukken van de designs op het canvas komen ook van een gepatenteerde technologie. Deze hightech printtechnologie zorgt ervoor dat de Diamond Dotz producten prachtig worden afgedrukt. Het drukwerk is krasbestendig, waterdicht, permanent en bestand tegen vervaging. Alle gebruikte inkten zijn niet-toxisch en milieuvriendelijk

Service na verkoop

Bij Diamond Painting Fans staan wij achter de kwaliteit van de producten die wij verkopen. Het kan bij hobbyproducten soms voorkomen dat er een onderdeel mist, bijvoorbeeld een zakje met steentjes. Wij zullen in dit geval het missende onderdeel kostenloos nasturen. Wij willen er alles aan doen om de gebruiker een goede ervaring met het product, Diamond Dotz en Diamond Painting Fans te laten hebben. Voor al je vragen, kun je altijd bij ons terecht.

 

WORD DIAMOND PANTING FAN EN SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAILLIJST!