Altijd GRATIS VERZENDING naar Nederland ✓ Binnen 2 werkdagen in huis ✓ GRATIS VERRASSING boven de €50

Veelgestelde vragen

Bestelling

Al onze diamond paintings worden alsvolledig pakket geleverd, dit betekend dat je direct aan de slag kunt met jouw nieuwe diamond painting.
Het pakket is inclusief:

- Canvas

- Steentjes (elke diamond painting wordt met 20% extra steentjes geleverd)

- Beschermfolie om jouw kunstwerk tussen het werken door te beschermen

- Diamond painting pen 

- Wax

- Opschudbakje

- Gebruiksaanwijzing met foto’s en in meerdere talen. 

Wil je precies zien hoe jouw diamond painting wordt geleverd? Bekijk dan de afbeelding 'Wat zit er in mijn diamond painting pakket?' op de productpagina's.

Het komt niet vaak voor, maar indien jouw bestelling beschadigd is dan kun je contact met opnemen via de mail (hallo@diamondpaintingfans.nl)of via hetcontactformulier. Dan zorgen wij er vervolgens voor dat jij kosteloos een nieuw product toegestuurd krijgt.

Wanneer jouw bestelling niet compleet is wordt dit door ons kosteloos opgelost. Missen er bijvoorbeeld steentjes? Laat het ons weten via onzecontactpagina of via de mail (hallo@diamondpaintingfans.nl)  Dan zal je binnen drie werkdagen nieuwe steentjes van ons ontvangen.

Bij Diamond Painting Fans worden bestellingen vaak binnen 24 uur verzonden, met uitzondering van het weekend en feestdagen. Indien jouw bestelling nog niet verstuurd is kunnen we deze nog voor je aanpassen.
Als jouw bestelling wel al verzonden is dan kan je deze na ontvangst ruilen voor het gewenste product.

Ja, dat kan! Bekijk onzeeigen foto diamond painting pagina voor alle informatie.

Na aankoop van de diamond painting kun je ons via de mail jouw gewenste ontwerp toesturen, wij zorgen er dan voor dat het ontwerp wordt geoptimaliseerd voor de perfecte diamond painting.

Dit ontwerp kan een eigen foto zijn, maar dit kan natuurlijk een ander design zijn zoals bijvoorbeeld een tekening. 

Nadat je jouw foto hebt opgestuurd naar Diamond Painting Fans sturen wij de foto door naar de Diamond Dotz fabriek. Hier wordt gekeken of de foto voldoet aan de voorwaarden om er een perfecte diamond painting van te maken. Indien dit niet zo is krijgen wij feedback van de producent en overleggen wij met jou hoe wij de foto kunnen optimaliseren.

Wanneer de foto klaar is om gedrukt te worden, wordt de foto op stevig canvas gedrukt en kun jij snel aan de slag met jouw persoonlijke diamond painting!

Nadat jij je diamond painting hebt ontvangen wordt jouw foto uit ons systeem verwijderd.

Levering

Bestellingen worden binnen 7 werkdagen geleverd maar in veel gevallen zal de levertijd korter zijn. Onze producten worden vanuit eigen magazijn in Nederland naar jou verzonden met PostNL. 

Let op: in het weekend en op feestdagen hanteren wij langere levertijden. Wil je precies weten wanneer jouw bestelling geleverd wordt, neem dan evencontact met ons op voor een indicatie.

Omdat de diamond paintings met eigen foto met precisie op maat worden gemaakt, duurt het wat langer voordat je deze in huis hebt. De verwachte levertijd voor een diamond painting met eigen foto is vier tot zes weken.

Ben je opzoek naar een leuk cadeau voor iemand? Wees er dan op tijd bij!

Binnen Nederland verzenden wij alle bestellingen helemaal gratis!
De verzendkosten naar Belgie zijn 3,75

Wanneer je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van je adres, laat dit ons dan zo snel mogelijk weten. Als jouw bestelling nog niet is verzonden, kunnen we dit nog aanpassen. Wanneer een combinatie van postcode en huisadres niet klopt, dan kunnen wij dit in sommige gevallen ook zien en dan zullen wij om de juiste gegevens vragen. 

Helaas kunnen wij dit niet garanderen en wanneer een verzending eenmaal verzonden is, dan kunnen wij dit meer ongedaan maken. Zorg er dus altijd voor dat je het ons zo snel mogelijk laat weten als wij een aanpassing moeten doen in het adres en controleer je bestelling voordat je deze bevestigt.

In principe worden alle bestellingen altijd binnen drie werkdagen geleverd, behalve op feestdagen. 
Is het in het uitzonderlijke geval toch voorgekomen dat jouw bestelling na drie dagen nog niet is geleverd? Check dan eerst even de track en trace code van PostNL om te zien of je bestelling vertraging heeft opgelopen. Vaak wordt de nieuwe verwachte leverdatum dan al aangegeven.
Kom je er niet uit? Dan kan je altijd
contact met ons opnemen en dan gaan wij voor je aan de slag.

Ja, dat kan! Wanneer jouw bestelling wordt opgestuurd krijg je van ons automatisch een email met jouw track en trace code, hiermee kun je jouw bestelling online volgen. 

Je kunt jouw bestelling volgen in ons track & trace portaal

Ruilen en retourneren

Is jouw bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht of heb je een design gespot die je leuker vind? Dan kun je jouw bestelling omruilen. De verzendkosten voor het omruilen worden in dit geval door de klant betaald.

Wij rekenen dus wel verzendkosten voor het omruilen van een product. Dit is natuurlijk niet het geval indien een bestelling beschadigd of onvolledig is, dan nemen wij de verzendkosten voor rekening.

Ja, je kunt je bestelling bij ons altijd retourneren. Is jouw bestelling beschadigd of onvolledig? Dan nemen wij de verzendkosten voor rekening. Is de bestelling wel intact maar wil je het toch terugsturen? Dan rekenen wij verzendkosten voor het retourneren. 

Indien je een bestelling wilt retourneren, neem dan contact op via onzecontactpagina of via de mail. (hallo@diamondpaintingfans.nl) Wij zullen zo snel mogelijk jouw mail beantwoorden. Op werkdagen zullen wij binnen 24 uur terug mailen. 

Track en trace

Wanneer jouw bestelling wordt verzonden, krijg je van ons automatisch een email met daarin de track en trace code van jouw bestelling.

Via onzetrack je order pagina kun je jouw bestelling volgen.

Deze ontvang je van ons automatisch via de mail nadat jouw bestelling is verzonden. 

Kun je jouw track en trace code niet terugvinden? Neem dancontact met ons op, dan helpen wij je verder. 

contact

Via onzecontactpagina of via het e-mail adreshallo@diamondpaintingfans.nl

WORD DIAMOND PANTING FAN EN SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAILLIJST!