Altijd GRATIS VERZENDING naar Nederland ✓ Binnen 2 werkdagen in huis ✓ GRATIS VERRASSING boven de €50

Diamond Painting snelle levering

Op deze pagina vind je informatie over onze verzending en levering. Heb je nog meer vragen? Ga dan naar onze pagina met veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.

Wij bieden gratis verzending op bestellingen in Nederland. Het tarief voor Belgie is 3,75. 

 

Bij Diamond Painting Fans willen wij onze klanten naast topkwaliteit producten, ook een snelle levering bieden. Wij hebben gezien dat dit bij andere verkopers nog wel eens mis kan gaan en daarom hebben wij voor een gestroomlijnd proces gezorgd voor ons eigen merk! Hiermee garanderen wij iedereen een snelle levering van diamond paintings. Ons doel is om iedere diamond painter na hun bestelling zo snel mogelijk aan de slag te laten gaan. Ben jij er klaar voor?


Jouw diamond painting morgen in huis?

Het liefst zouden wij zien dat jij jouw diamond painting morgen in huis hebt. Ook al pakken wij het pakket zo snel mogelijk in, het morgen in huis hebben lukt niet altijd. Graag communiceren wij naar onze klanten dat ze de diamond painting binnen 3 tot 7 dagen in huis hebben. Hoe gaat dit dan in zijn werk? Omdat wij verzekerd zijn van ons product, zijn wij hier graag 100% transparant over. 

Om te beginnen liggen onze diamond paintings met smart op jou te wachten in ons eigen Nederlandse magazijn. De producten worden na het binnenkomen van de online bestellingen voor 14:00 uur dezelfde dag nog verpakt. Na het inpakken worden de pakketten naar een PostNL punt gebracht waar ze meteen de bus ingaan. PostNL is het postorderbedrijf waar wij mee samenwerken, zodat wij hier ook de Nederlandse kwaliteit kunnen garanderen. Je krijgt dan ook een Nederlandse track & trace code. Als jouw pakket snel mee kan met de rondes van PostNL, dan heb jij de diamond painting morgen in huis! 

Je kunt je pakket volgen via ons eigen track & trace portaal De gegevens die je moet invullen vind je in de mail die automatisch is verstuurd bij het plaatsen van de bestelling. Niet ontvangen? Laat het ons dan weten via de mail.

Langere levertijd bij diamond painting eigen foto

Let op, de snelle verzending van diamond paintings geldt alleen voor producten die wij al in het assortiment hebben. De eigen foto diamond painting wordt speciaal voor jou gemaakt in de fabriek. Het duurt ongeveer 4 tot 6 weken voor je deze binnen hebt. Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand? Wees dan op tijd! Voor meer informatie, bezoek de eigen foto pagina.


De beste service krijg je bij Diamond Painting Fans

Ons doel is altijd een snelle levering van diamond paintings. Maar hoewel wij er niet van uit gaan, kan er soms iets mis gaan. Iedereen maakt wel eens een foutje, ook wij zijn menselijk ;). Mocht er een probleem zijn, dan staan wij altijd voor je klaar met onze klantenservice. Wij proberen hierop binnen 24 uur te antwoorden, maar vaak is dit veel sneller. Mocht de bestelling vertraagd zijn, of is er iets anders aan de hand, dan zoeken wij altijd samen naar de beste oplossing! Je kunt ons bereiken via de mail of door het invullen van het contactformulier.

 

diamond painting fans diamond painting muur met zonnebloem in een lichte woonkamer

WORD DIAMOND PANTING FAN EN SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAILLIJST!